Ruim aanbod gebruikte auto's

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte auto? Autobedrijf Gerritsen biedt altijd een groot aantal occasions van verschillende merken. Wij helpen u graag persoonlijk bij de aankoop (en eventueel de financiering) van uw auto. Dat doen we met een gastvrije ontvangst en een gedegen advies. Uiteraard kunt u de auto op uw gemak bekijken en een proefrit maken. Wilt u uw huidige auto inruilen? Geen probleem, wij bepalen graag de inruilwaarde. Heeft u uw nieuwe auto bij ons gevonden? Dan zorgen wij voor een keurige aflevering met 6 maanden BOVAG-Garantie!

Een greep uit de merken die wij regelmatig in- en verkopen: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Suzuki, Seat, Skoda, Volkswagen en Volvo.

Als merkonafhankelijk BOVAG-autobedrijf zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit o.a.: Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Alblasserdam en Zwijndrecht

Heeft u uw toekomstige auto niet tussen ons aanbod kunnen vinden? Plaats dan gerust een zoekopdracht. Wij gaan vervolgens actief voor u aan de slag om het gewenste merk en type te vinden.