Tijd voor de wettelijk verplichte APK-keuring

Is het tijd voor de APK (Algemene Periodieke Keuring) van uw auto? Geen probleem! Autobedrijf Gerritsen is een RDW erkend APK-bedrijf. Onze professionele keurmeester beoordeelt uw auto op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Eventuele gebreken worden tijdens de APK-keuring zichtbaar.

Na de APK-keuring ontvangt u altijd een keuringsrapport (ook bij afkeur). Eventuele gebreken kunnen wij uiteraard vakkundig voor u herstellen. Voldoet uw auto aan de keuringseisen, dan mag u weer veilig aan het verkeer deelnemen. Het betreft echter wel een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto veilig blijft of dat er geen verder onderhoud nodig is.

Wat kost een APK-keuring?

Autobedrijf Gerritsen voert APK-keuringen uit voor alle merken auto’s uit. De APK-keuring is geheel gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. De kosten van een losse keuring bedragen € 25,- incl btw. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto (excl. brandstof). Dit is niet alleen handig voor onze klanten uit de omringende plaatsen zoals Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Alblasserdam maar ook degene die iets dichterbij in Hendrik-Ido-Ambacht wonen.

Hoe vaak moet mijn auto APK gekeurd worden?

Zonder geldige APK-keuring mag uw auto de weg niet op. De keuringsfrequentie is afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Verder is het belangrijk om te weten of uw auto wel/niet eerder gekeurd is. Gebruik onze handige tool en u ziet direct wanneer de APK-keuring moet plaatsvinden.

[open_rdw_check “merk” “handelsbenaming” “brandstof_omschrijving” “datum_eerste_toelating” “datum_tenaamstelling” “vervaldatum_apk”]

Plan een afspraak voor een APK-keuring

    Autobedrijf Gerritsen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.