Uw auto inruilen of verkopen?

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij doen graag een eerlijk bod op uw gebruikte auto. Dit bod is afhankelijk van de algehele staat waarin het voertuig verkeerd. We kijken o.a. naar het aantal gereden kilometers, inspecteren de auto visueel en beoordelen de techniek. Heeft uw huidige auto wellicht schade of technische mankementen? Grote kans dat wij u toch een aantrekkelijk bod kunnen doen.

Uw auto verkopen aan een autobedrijf

Is uw huidige auto overbodig geworden of wilt u financiële ruimte vrijmaken? Ook dit is bespreekbaar. Kom gerust langs voor een taxatie. Als ervaren auto-experts weten wij uw auto op de juiste waarde te schatten. Wij doen u een reëel bod. Zo hoeft u niet met onbekende particulieren aan uw huisdeur te onderhandelen.

De overdracht van uw huidige auto

Wanneer u uw auto inruilt dan zorgen wij voor een vlekkeloze overstap naar uw nieuwe auto. U ontvangt een vrijwaringsbewijs voor uw inruilauto en een kentekenbewijs (en eventueel een APK-keuringsbewijs) voor uw nieuwe auto. Wanneer u alleen uw huidige auto aan ons verkoopt, dan zorgen wij natuurlijk ook voor de vrijwaring bij het RDW en ontvangt u de inruilwaarde.

Kom langs voor een taxatie van uw auto

Bent u op zoek naar een occasion en bent u benieuwd naar de waarde van uw auto? Kom dan gerust langs in onze showroom en werkplaats. Als het klantvriendelijkste BOVAG autobedrijf in de regio ontvangen wij u gastvrij! Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Heerjansdam en Zwijndrecht, staat u binnen 20 minuten bij ons voor de deur! Bel ons voor het maken van een afspraak T 078 68 12 450 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen vervolgens spoedig contact op!

Contactformulier

    Autobedrijf Gerritsen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.