Garantie op occasions

Koopt u een gebruikte en betrouwbare auto bij Autobedrijf Gerritsen, dan kiest u voor een BOVAG-autobedrijf en profiteert u van de uitstekende BOVAG-garantievoorwaarden! Op al onze occasions bieden wij u 6 maanden BOVAG-Garantie!

De zekerheid van BOVAG

  1. Kies altijd voor een auto met BOVAG Garantie. Dat geeft u minimaal 6 maanden (vanaf € 4.500,-) extra zekerheid op de aankoop van uw gebruikte auto. Op alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden krijgt u 6 maanden garantie.
  2. Tijdens garantiewerkzaamheden vervangend vervoer in overleg.
  3. Altijd hulp bij klachten.

Alle occasions worden afgeleverd incl. een afleverbeurt, de Nationale Autopas, een nieuwe APK (indien nodig) en een complete poetsbeurt. Naast de BOVAG garantie kan ook de resterende fabrieksgarantie nog van toepassing zijn. Wij informeren u graag!

De auto’s uit onze mooie, gevarieerde voorraad hebben lage kilometerstanden en zijn voorzien van de Nationale Autopas. Alle auto’s zijn goed onderhouden. Waar mogelijk zijn de onderhoudsboekjes, twee contactsleutels en de werkplaatshistorie aanwezig.

Meer weten over de garantie op occasions?

Autobedrijf Gerritsen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.