Wat houdt All-In Occasion in?

Alle auto’s uit onze voorraad worden geleverd als ALL-IN OCCASION. Dit houdt in dat wij al onze auto’s leveren met uitstekende voorwaarden. Niet alleen zal de auto naar uw keuze afleverklaar worden gemaakt met een onderhoudsbeurt volgens schema. Ook gaan wij er voor zorgen dat de auto een complete poetsbeurt krijgt, een nieuwe APK ( indien nodig ), de Nationale AutoPas (NAP) en uiteraard de tenaamstellingskosten.

Wij rekenen geen afleverkosten!

De auto’s uit onze mooie, gevarieerde voorraad hebben lage kilometerstanden. Alle auto’s zijn goed onderhouden. Waar mogelijk zijn de onderhoudsboekjes, twee contactsleutels en de werkplaatshistorie aanwezig.

Koopt u een gebruikte en betrouwbare auto bij Autobedrijf Gerritsen, dan kiest u voor een BOVAG-autobedrijf en profiteert u van de uitstekende BOVAG-garantievoorwaarden! Op al onze occasions bieden wij u 6 maanden BOVAG-Garantie!

De zekerheid van BOVAG

  1. Kies altijd voor een auto met BOVAG Garantie. Dat geeft u minimaal 6 maanden (vanaf € 4.500,-) extra zekerheid op de aankoop van uw gebruikte auto. Op alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden krijgt u 6 maanden garantie.
  2. Tijdens garantiewerkzaamheden vervangend vervoer in overleg.
  3. Altijd hulp bij klachten.

Meer weten over All-In Occasions?

    Autobedrijf Gerritsen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.